DYK Yaz Kursları Kayıtları Başladı

26.05.2024 86

Okulumuzda Yaz aylarında düzenlecek olan Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kurslarına kayıt süreci başlamıştır. Kayıt olmak için bağlantıdaki formun öğrenci velisi tarafından doldurulması gerekmektedir.

* Kurslara öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla geleceklerdir. Kurslar için servis hizmeti verilmeyecektir.

* Kurslara katılacak öğrencilerimizin devamsızlık yapmamaları gerekmektedir. Devamsızlık yapan öğrencilerimizin kurs kayıtları silinecektir.     * Kursların hangi gün ve saatte düzenleneceği öğrenci kayıtları belirli olduktan sonra açıklanacaktır.     * Kurslarımızda Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, T.C İnkılap Tarihi, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri verilecektir.     Kayıt formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.