Gümüşova Ortaokulu

Vizyon: Okulunda istekle çalışan öğretmenlerin eşliğinde, temiz ve düzenli bir ortamda,çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde öğrenciler yetiştirip,sonraki aşamalarında da ilgilenerek hayata olumlu insanlar olarak atanmalarını sağlamak

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini Benimseyen, Koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen , bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Her yıl düzenli olarak futsal ve voleybol turnuvalarında okulumuzu temsil etmekteyiz.

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gumusovaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜLTÜR MAH. 306 SK. ORTA OKUL BLOK NO 5 GÜMÜŞOVA / DÜZCE

Adres - KÜLTÜR MAH. 306 SK. ORTA OKUL BLOK NO 5 GÜMÜŞOVA / DÜZCE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 18 km.