STARS OF THE DIGITAL ERA(Dijital Çağın Yıldızları) Erasmus+ Projemizle Konsorsiyum Üyesi Olmaya Hak Kazandık

Okulumuz Erasmus koordinatörü Sinem YİĞİT tarafından yürütülen çalışmalarla Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 2024 Teklif Çağrısı Dönemi’nde okulumuzun Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne STARS OF THE DIGITAL ERA (Dijital Çağın Yıldızları) isimli proje ile yaptığı başvuru sonucunda konsorsiyum üyesi olmaya hak kazandık. Öğretmen ve öğrencilerin, eğitim öğretimde dijital becerilerinin geliştirilmesinin  hedeflendiği projemizde geleneksel metotlardan uzaklaşıp çağdaş yöntem ve tekniklerin kullanıldığı bir okul olmayı hedeflemekteyiz.

20.02.2024 130