2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 6 Eylül Pazartesi Günü Başlıyor

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 6 Eylül Pazartesi günü yüz yüze ve tam zamanlı başlıyor.

04.09.2021 251

Ekran başında geçen bir uzun eğitim öğretim yılının sonunda okullarımızda yüz yüze ve tam zamanlı eğitim öğretim başlıyor. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. İkinci dönem, 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma sona erecek.

Pazartesi günü başlayacak olan eğitim öğretim yılı için öğrencilerimizin ve velilerimizin aşağıda yazılan bilgilendirmeleri okumaları önem arz etmektedir.

• Okulumuzda ders başlanıgıç saati 08.30'dur. Öğrencilerimizin en geç saat 08.15'de okulda bulunmaları gerekmektedir. Taşımalı öğrencilerimizin 07.50'de daha önce servislere bindikleri noktalarda hazır bulunmaları rica olunur.

• Öğrencilerimiz okula gelirken kılık kıyafet kurallarına uygun bir şekilde ve okul üniformasıyla geleceklerdir.

• Okulumuzda ilk gün kitap dağıtımı yapılacağınndan öğrencilerimizin çanta veya poşet gibi kitaplarını taşıyabilecekleri eşyalar getirmeleri önerilir.

• Derslere dair önerilen defter ve ders malzemesi ihtiyaç listeleri Pazartesi günü öğrencilerimize liste halinde dağıtılacaktır.

• Sınıflarımızın ders programları 4 Eylül Cumartesi akşamı e-Okul üzerinden yayımlanacaktır. Öğrencilerimizin ders programı ve sınıf bilgilerini e-Okul üzerinden öğrenebilirsiniz.

• Öğrencilerimizin okulda kaldıkları süre boyunca maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmesi gereklidir.

• Velilerimizin zorunlu haller dışında okul içerisine girmemesi gerekmektedir. Okula girilmesi gereken durumlarda HES kodu ibraz edilmesi zorunludur.

• 5.Sınıflarımıza ilk gün sınıfları konusunda rehberlik edilecek ve okulumuz öğrencilerimize tanıtılacaktır.

Yeni eğitim öğretim yılımızın tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.